Verdens (måske) flotteste film optaget med en drone

filmet-med-drone

Du ved måske allerede, at droner kan optage uendeligt smukke sekvenser med deres indbyggede HD– eller 4K-kamera. Men når du ser filmen i dette indlæg, vil du formentlig stadig blive forundret over, hvor smukke optagelser, der kan laves med droner med kamera.

Og hvis du nu tænker: “Det er sikkert også en drone, der koster kassen” – men nej, den kan faktisk erhverves for et ganske rimeligt beløb – og vi afslører selvfølgelig til sidst, hvilken drone, der er filmet med.

Men først: Oplev Kina fra de smukke højder

Herunder får du at se, hvor meget video man egentlig kan få ud af en drone – kombineret med lidt stemningsmusik og nogle helt simple effekter. Kina er uden tvivl et smukt land, og heldigvis også et land, hvor lovgivningen inden for droneflyvning giver en masse muligheder for at forevige den.

Kilde: https://vimeo.com/132366627

Perfektion for 6.500 kr.

Jeg havde jo lovet, at det ikke skulle koste en formue, hvis du gerne vil i gang med at optage film som ovenstående. Det er selvfølgelig subjektivt, hvad der er mange penge, men hvis vi kigger på droner generelt, er 6.500 kr. bestemt ikke i den dyre ende. Kigger vi på high-end-droner, koster de nemlig typisk over 10.000 kr.

Grunden til at man kan få så god kvalitet “så billigt” er, at det ikke er den nyeste model i serien. Hvis du følger lidt med i drone-branchen ved du med garanti, at der også er kommet en Phantom 4 fra DJI, og når dette sker falder de gamle modeller altid lidt i pris.

Ekstra tip: Køb brugt

Hvis du stadig synes, at 6.500 kr. er lige i overkanten, kan du overveje at opsøge brugtmarkedet. Her kan man ofte barbere en tredjedel af prisen – og stadig finde en drone, som er i super god stand.

Hvis du skal ud og købe brugt, kan du overveje at lede disse steder:

  • dba.dk
  • guloggratis.dk
  • Facebook (der findes grupper udelukkende til salg, køb og bytte af droner)

Jeg har været tekniknørd fra barns ben, og dronerne blev så naturligt det næste step. Jeg nyder at følge den teknologiske udvikling, og jeg synes dronerne byder på tonsvis af spændende muligheder.