Parrot Mambo FPV – Den perfekte drone, for dig som vil prøve droneracing

drone-racing

Drone-racing er meget oppe i tiden, det er en sport som er i kraftig vækst og derfor, får sporten, naturligt nok, også mere og mere opmærksomhed. Det trækker flere til, som selv ønsker at prøve kræfter med droneræs – men hvor skal man lige begynde? Parrot har lanceret et rigtigt godt bud, på en begynder racing-drone, nemlig Parrot Mambo FPV. Læs hvad dronen har at byde på her.

Racerdronen for nybegynderen

Hvorfor er det så, at Mambo FPV er så fantastisk for nybegyndere? Jo, nu skal du høre:

  • Flight modes som passer ethvert behov
  • Styr din drone i first-person-view
  • Racerdrone på budget

Forskellige flight modes

Parrot Mambo FPV kommer med tre forskellige flight modes, hvilket betyder at du kan udvikle dig i dit eget tempo og gradvist regulere flight modes derefter.

Mambo FPV har følgende flight modes:

  • Easy Mode
  • Drift Mode
  • Racing Mode

Benytter du dig af Easy Mode, vil dronen svæve i luften, selv hvis du slipper fjernbetjeningen. Skifter du til Drift Mode, vil du opleve at dronen er mindre stabiliseret, hvilket gør at du kan lave skarpere sving. Med Racing Mode, har du fuld kontrol over dronen og kan udfolde dine luftakrobatiske evner.

Styr din drone i first-person-view

For at få den fulde drone-racing oplevelse, er det også en nødvendighed, at du kan styre dronen i first-person-view. Det vil sige, at du ser det, som dronen ser gennem kameraet. Det har du mulighed for med Parrot Mambo FPV.

Dronen kommer med et kamera som filmer i 720p samt Parrot Cockpitglasses 2. Du kan montere din smartphone i dine Cockpitglasses 2, som er forbundet til dronens kamera, hvilket betyder, at du får et livefeed fra dronen, lige foran dine øjne. Det kan sammenlignes med virtual reality briller. Hvilket giver en markant federe flyvning.

Racerdrone på budget

Parrot Mambo FPV er ikke den ultimative drone, når vi snakker racing-droner, når det så er sagt – er det en meget fin drone for begyndere. Et ekstra plus er, at den ikke er specielt dyr.

På nuværende tidspunkt står Parrot Mambo FPV til 180 dollars på Parrot.com, hvilket svarer til 1.100 kr. – det er et prisleje, hvor de fleste kan følge med. Det skal dog siges, at den amerikanske pris ikke altid er retvisende i forhold til den danske, men denne er desværre ikke blevet oplyst endnu.

De hårde facts

Kameraopløsning: 720p

Flyvetid: 10 min

Topfart: 30 km/t

Rækkevidde: 100 m

Pris: 1.100 kr.