Det fedeste tilbehør til din DJI Phantom 4

DJI Phantom er i nyere tid en af de mest kendte droner på markedet. Dronen er blevet yderst populær, grundet sin alsidighed og innovative funktioner. Selvom DJI Phantom 4 er en fryd for de fleste entusiaster, kan droneoplevelsen gøres endnu bedre.

“Hvordan det?” tænker du måske – jo, nu skal du høre. Her får du vores bud, på de 5 fedeste typer ekstraudstyr til din DJI Phantom 4.

1. First Person View briller

Hvis du aldrig har prøvet at flyve din drone med First Person View briller, så har du endnu ikke fået den ultimative droneoplevelse. Der er ikke noget, som at føle at man fysisk sidder i dronens cockpit og får de øverste luftlag helt ind på nethinden.

Blandt fedeste FPV briller på markedet, har vi FatShark Dominator V3. Med denne brille, får du et 720p HD live video feed, samtidig med, at du skærmer fuldstændig af for omverdenen. Det skal dog siges, at for at FatShark Dominator V3 kan samspille med din Phantom 4, kræver det et HDMI-modul til fjernbetjeningen.

2. Hard Case kuffert

Hvis du er den heldige ejer, af en Phantom 4, vil du garanteret også gerne have den med på ferie. Det er ikke altid lige nemt, at få pakket dronen ned, på en hensigtsmæssig måde. Dette problem kan du komme til livs, ved at skaffe dig en Hard Case kuffert.

Her er PHA4-2710-01 yderst ideel. Kufferten er foret i neopren, så dronen ikke tager skader – selvom du ligger den i et lastrum. Derudover er kufferten vandtæt, så du er forsikret, at din drone ikke bliver udsat for fugt under rejsen.

3. SD-kort

Hvis du er typen, som holder af, at tage billeder og filme med din drone, er du formentlig ikke helt tilfreds med det 16 GB SD-kort som følger med. Især hvis du filmer i 4K, får de 16 GB hukommelse meget hurtigt ben at gå på.

Overvej i stedet at investér i et SD-kort med 64 GB, så skal du ikke bekymre dig om, at løbe tør for plads lige med det samme. Hos Dromag kan vi anbefale Transcend Ultimate 633x 64 GB. Med dette micro SD-kort får du op til to timers 4K optagelser, og du kan lynhurtigt uploade videoerne til din computer.

4. Linsefilter

For at skyde billeder og videoer i den bedste kvalitet, kan forskellige filtrer til linsen være utrolig nyttige. Blandt de populæreste findes ND16, som kun lukker 1/16 af solens stråler gennem linsen, hvilke betyder at dine billeder eller optagelser ikke bliver for lyse, selv ved høj solskin.

Der findes også ND4, ND8 og ND32 filtrer til Phantom 4 – det betyder altså at du ved hjælp af et linsefilter, selv kan bestemme hvor meget lys du ønsker der skal være på dine billeder, når solen er fremme.

5. Solafskærmning til smartphone

På Standard fjernbetjeningen, som medfølger til DJI Phantom 4, kan du montere din smartphone, for at få et direkte video-feed som viser dig hvad dronen ser. Problemet med mange smartphone skærme er, at de spejler sig i solen. Hvilket i længden er super irriterende.

Løsningen til dette problem, er at anskaffe sig en solafskærmning til sin smartphone. Det hjælper markant, og disse solafskærmninger er tilmed billige og praktiske at have med på farten.