Tasker til droner

En kvalitetsdrone er en stor investering, derfor er det også vigtigt at passe på den, når den skal transporteres. Det er de færreste droner, som kan tåle at blive smækket ned i en standard rygsæk, da den har for mange skrøbelige dele. Læs her hvad du skal være opmærksom på, når du skal shoppe taske til din drone.

Derfor skal du have en ordentlig taske til din drone

Specialudviklede tasker til droner er ikke som alle andre rygsække og kufferter – de skiller sig nemlig ud på flere områder, som vi præsenterer dig for her:

De kommer som hardcase/hardshell

Størstedelen af dronetasker kommer i en hård overflade, hvilket betyder at tasken kan tage stød, uden at dronen tager skade. Dette er yderst relevant, hvis du ofte er på farten med din drone. Har du en taske med en hård overflade, behøver du heller ikke være lige så varsom, da dronen heller ikke vil tage skade, hvis du skulle tabe tasken på jorden.

De er vandtætte

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle tasker til droner som er vandtætte – når det så er sagt, er der mange som er. Du tænker måske ikke umiddelbart, at der er fare for, at du smider din dronetaske i havet eller poolen, men når den tasken er vandtæt betyder det også at din drone er beskyttet mod fugt. Fugt er din drones værste fjende, da det kan være skyld i, at dine batterier bliver ødelagt. Derfor er en vandtæt taske ofte en god investering.

Foret med skum

Mange tasker og kufferter til droner er foret med skum, så er du sikker på, at din drone og dens dele ikke rasler rundt i tasken og risikerer at gå i stykker. Du skal være opmærksom på, at du køber en taske som passer til din drone, da skummet er designet til de forskellige modeller.

Du kan også få tasker som kommer med plukskum. Det betyder at du selv kan “indrette” skummet, sådan så det passer til alle dine dele. Dette kan være en fordel, hvis du har en drone med en helt masse tilbehør, eller det blot er svært at finde en taske med skum, som passer til lige netop din model.

Typer af dronetasker

Her for du et overblik over, hvilken forskellige typer tasker du kan opstøve.

Rygsækken

Her snakker vi om klassikeren, den helt ordinære rygsæk – selvfølgelig med hardcase. Drone-rygsækken er for dig, som går op i simpel og komfortabel transport af din drone, da du blot kan have den på ryggen.

Skuldertasken

Du kan få dronetasker som er designet som skuldertasker. Det fede ved denne type tasker er, at den ligner en helt regulær skuldertaske og den fylder ikke specielt meget. Denne type taske passer dog ikke til alle størrelser droner.

Kufferten

Kufferten er idéel hvis du ofte har din drone med på rejsen. Drone-kufferter er typisk foret med skum og kommer som hard-case, hvilket er at foretrække hvis du skal have dronen med ombord på et fly.

Hvad koster en dronetaske?

Prisen på en dronetaske afhænger meget af taskens størrelse samt kvaliteten. Du kan finde dronetasker som koster fra 300 kr. og på til 3.000 kr.