Parrot droner

Parrot er en af de førende producenter inden for droner, og vi vil bestemt anbefale dig at tage et kig på deres droner, hvis du er ude efter noget af det lækreste, droneverdenen har at byde på. Parrot har ikke flere hundrede droner på hylderne, men du er til gengæld sikret at få en drone af yderst høj kvalitet, når du går med en model fra Parrot.

5
no
list,detail
1
Indtast navn ...
/droner/droneproducenter/parrot/
Thumbnail

Parrot – Droner i topkvalitet

Her hos Dromag er vi ret vilde med Parrots udvalg af droner. De har nemlig gang på gang leveret droner af super høj kvalitet – som samtidig er fyldt med innovative og spændende funktioner. Bare man kigger på en drone fra Parrot, er man ikke være i tvivl om, at der er tale om en drone af høj kvalitet. Der er nemlig lagt mange overvejelser i at lave droner, som designmæssigt også ligner noget, der er flere klasser over andre på markedet.

Parrot kan, med over 20 års erfaring med tech-udvikling, virkelig imponere, når det kommer til fremstilling af droner, og der er ingen tvivl om, at vi kun har set begyndelsen.

Hvad kan man med droner fra Parrot?

Parrots droner kan meget mere end bare at flyve, og derfor vil vi herunder beskrive nogle af de små udviklingsmæssige genistreger, som Parrot har været med til at skabe på dronemarkedet.

Droner der kan følge dig

Forestil dig først, at du cykler oppe i andesbjergene, klatrer på en stejl klippeskråning eller vandrer i et smukt naturområde. Dernæst skal du forestille dig, hvor lækkert det vil være at have disse smukke oplevelse foreviget på video. Dette har førhen været så godt som umuligt, da det ville kræve, at man skulle have en kameramand med. Nu er det dog muliggjort med droner fra Parrot, da de har udviklet ‘Follow Me’-systemet, som gør, at dronen følger dig, når du bevæger dig – og sørger for at have dig i fokus i videooptagelsen.

Droner med “Virtual Reality”-briller

Hvis du har drømt om at se verdens smukke landskaber fra fugleperspektiv, behøver du ikke drømme længere. Parrot har nemlig udviklet et tilbehør til deres droner, som er en “Virtual Reality”-brille, som er forbundet til ens drone. Herefter vil dronen life-streame alt, den optager, til disse briller, så du ser præcis det, som dronen filmer.

Priser på Parrot droner

Det er selvfølgelig svært at komme med en helt konkret pris, da Parrot laver mange forskellige droner, som findes i mange forskellige prislejder, men som nævnt tidligere, er det droner i høj kvalitet – hvilket selvfølgelig også betyder, at prisen følger med.

Kigger man på deres “almindelige” droner, starter priserne fra omkring 1.500 kr., og så fortsætter de ellers stødt op af prisstigen til deres dyreste model, som runder de 10.000 kr.

Kigger vi over på Parrots minidroner, kan man (meget naturligt) få dronerne noget billigere – og selvfølgelig knap så kraftige. En minidrone fra Parrot starter på lidt over 500 kr., og her findes der ikke dyre topmodeller i samme stil, som der gør ved deres større droner – den dyreste kan nemlig erhverves for et par tusinde kroner.

Hvad laver Parrot ud over droner?

Parrot er ikke udelukkende et dronefirma, men kan måske mere betegnes som et tech-firma. Parrot har gennem tiden leveret en række forskellige produkter, som har gjort vores hverdag lettere – ved hjælp af teknologien.

Smarte potteplanter

Parrot har udviklet en potteplanter, som på smukkeste vis kombinerer naturen og teknologien. Her fylder man en indbygget (skjult) beholder op med et par liter vand, og så sørger potteplanten selv for at vande i den mængde, der passer til planten. Dette betyder med med andre ord, at du slipper for vandearbejdet, og at du kan være væk i over en måned – uden at dine planter dør.

Håndfri sæt til bilen

Her vil mange måske nikke genkendende til Parrots produkter, da de bød på nogle af de absolut bedste løsninger inden for håndfri snak over mobiltelefonen i ens bil. Parrots håndfrie sæt til bilen gjorde det muligt (og selvfølgelig lovligt) at tage telefonen, mens man kører – og samtalerne bød på utrolig god lydkvalitet.

Høretelefoner

Parrot har også kastet sig ud i at lave høretelefoner, og igen er her tale om en kvalitet, der er i top. Parrots høretelefoner byder nemlig på al den teknologi, du kan forvente at et sæt høretelefoner. Høretelefonernes støjreducering, trådløse lytning, trådløse opladning og touch-panel placerer dem på linje med andre store producenter som B&O, Sony og Bose.

Historien bag Parrot

I 1994 sker det. Tech-virksomheden Parrot bliver stiftet i Paris Christine/M De Tourvel, Jean-Pierre Talvard og Henri Seydoux. Virksomheden startede med at lave udvikling inden for stemmegenkendelse, som kunne hjælpe folk med svækket syn.

I 1995 kom deres første rigtig produkt, ‘Voicemate’, der var en personlig digital assistent med stemmegenkendelse. Denne lille smart opfindelse blev blandt andet brugt af sangeren Stevie Wonder.

I 2000 bevægede Parrot sig ind på markedet med håndfrit udstyr til biler, som skete i et samarbejde med Ericsson. Dette var uden tvivl et kæmpe skridt for Parrot, som i de efterfølgende år blev et vældig populært mærke blandt tech-folk.

I 2010 skete der så det, som vi hos Dromag er allermest interesserede i. Her kom den første Parrot drone nemlig til verden. Har var tale om Parrot AR. Dronen, som er en model, Parrot stadig producerer – dog selvfølgelig i en opdateret version. Præsentationen af Parrots første drone skete i Las Vegas, og der var uden tvivl en bred enighed om, at Parrot nok skulle gå hen og blive en af de store inden for producering af droner.

I 2012 opkøber Parrot 57 % af Swiss’ drone-firma senseFly samt 25 % af Swiss’ firma Pix4D, som begge skulle være med til at tage Parrots droneproducering til nye højder.

I 2014 kommer Parrot på banen med minidroner – som supplement til deres sortiment af “almindelige” droner. Selvsamme år vælger Parrot at købe sig yderligere ind i firmaet Pix4D, så de nu ejer 57 % – altså samme procentsats som de ejer af senseFly.

I 2016 viste Parrot sig igen fra deres innovative side, da de lancerede verdens første smart drone med fixed-winged-konceptet. Her er tale om modellen Parrot DISCO FPV, som også kommer med en imponerende tophastighed på ca. 80 km./t. (50 mph).