Hubsan droner

Snakker vi om droneproducenten Hubsan, er det nok de færreste der kan nikke genkendende til dem, da Hubsan ikke er en af de største, når det kommer til droner på det danske marked. Det betyder dog ikke, at Hubsan ikke har noget interessant at byde på – for de byder nemlig på nogle små stærke, veldesignede droner.

Hubsan – Veldesignede droner

Vi var kort inde på det før, men det gør sig klart, når man kigger på Hubsans udvalg, at der er lagt kræfter i at lave nogle veldesignede droner. Dronerne forener på smukkeste vis minimalistisk design med futuristisk tech-design. Designet minder meget om tech-design, vi plejer at se fra Kina – og dette er selvfølgelig med god grund, da Hubsan er en kinesisk droneproducent.

 

Trods Hubsan ikke har det største udvalg af droner, kan man stadig finde droner i mange forskellige designs. Hubsan leverer droner i flere forskellige størrelser og i flere forskellige farver. Det betyder med andre ord, at der er ret stor chance for, at Hubsan har en drone, som falder i din smag

Droner til en overkommelig pris

Hvis man er ny inden for droner, kan Hubsan være en interessant producent at kigge på. De tilbyder nemlig et ret stort udvalg af droner i den lave ende af prisskalaen. Kigger man på Hubsans små droner koster de blot et par hundrede kroner, og størstedelen af deres større droner koster heller ikke meget mere end 1.000 kr. De byder dog også på enkelte modeller i den dyre del af prisskalaen, som så også byder på integreret kamera i lækker kvalitet.

 

Det faktum, at Hubsan droner befinder sig i den billige ende af prisskalaen, betyder, at de egner sig rigtig godt til begyndere. Vi anbefaler nemlig altid, at man starter med en lidt billigere drone, da risikoen for, at man flyver ind i noget som nybegynder bestemt er til stede. Her vil en billig drone være at foretrække, da en eventuel skade vil være mindre ærgerlig.

Hvad kan man med Hubsan droner?

Blandt droneproducenter er Hubsan er ikke dem, der ligger forrest i feltet, når det kommer til udvikling af smarte funktioner til droner. Dette betyder dog ikke, at de kun kan flyve. Herunder vil vi komme med nogle eksempler på, hvad man kan bruge Hubsan droner til.

Tag lækre billeder

Hubsan droner kan fås med et HD-kamera, der sikrer en god billedkvalitet. HD-kvaliteten kender vi oftest fra vores fjernsyn, hvor de fleste har et HD-fjernsyn i deres stue, og derfor kan Hubsan droner med HD-kamera være at foretrække, hvis filmene skal fremvises på hjemmets fjernsyn. Der findes også nogle af de billigere Hubsan droner, som også har kamera, men så er der blot tale om kamera af en lidt mindre lækker kvalitet.

Styr vha. gps-koordinator

Køber du en drone fra Hubsan får du muligheden for at styre den vha. gps-koordinator, hvilket åbner op for nogle spændende muligheder – især i forbindelse med fotografering. Her kan man nemlig blot sætte Hubsan dronen til at flyve over til et sted vha. kortet, som man ønsker fotograferet. Skulle man være bange for, at den bliver væk, så bare rolig. Hubsan droner kommer nemlig også med “Return to Home” funktion, der får Hubsan dronen til at finde hjem, hvis batteriet er ved at løbe tør.

Quadcopters fra Hubsan

Når vi kigger hen over udvalget af Hubsan droner, er det primært tale om quadcopters, hvilket de også kalder for X4. Begge ord er egentlig blot en betegnelse for, at der er tale om droner med fire propeller, og her adskiller Hubsan sig ikke så meget fra markedet, da fire-propellede droner (quadcopters) er noget af det mest almindelige at se.

 

Det betyder dog ikke, at her ikke er tale om et interessant udvalg af droner fra Hubsan, da vi ser nogle droner der stadig adskiller sig fra markedet – bare ikke på antallet af propeller.

Robusthed og stærke flyveegenskaber

Nu fik vi jo lige nævnt, at Hubsan ikke adskiller sig på antallet af propeller – men at de kan noget andet, som gør dem et kig værd. Det er nemlig, når vi kigger på deres robusthed og deres flyveegenskaber, at Hubson droner modtager nogle rigtig fine anmeldelser hos de danske forbrugere. Hubsan droner koster en ganske beskeden pris, og dette plejer man at forbinde med en knap så robust drone, der også har begrænsede flyveegenskaber, men sådan er det heldigvis ikke med Hubsan droner.

Hvad laver Hubsan udover droner?

Hubsan laver faktisk ikke så meget andet end droner – og reservedele til disse. De er med andre ord en dedikeret droneproducent, og det er noget, vi er glade for her hos Dromag. Der findes ikke så mange droneproducenter, som er dedikerede, da mange af de kendte er ældre, større tech-virksomheder, der har taget droner ind som en del af deres produktion. Vi må dog forvente, at der kommer flere af disse dedikerede droneproducenter, som Hubsan, da dronemarkedet er eksploderet hen over de seneste 10 år, og formentlig vil eksplodere endnu mere henover de næste 10 år.

Skal din næste drone være en Hubsan drone?

Nu har vi givet dig en lille idé om, hvem der gemmer sig bag droneprocenten Hubsan, og hvad de kan tilbyde inden for droner og minidroner. Hubsan er bestemt et mærke, der er værd at overveje, hvis man er nybegynder. Dronerne kommer nemlig til en pris, der er til at betale – og så kommer de samtidig med en robusthed og nogle flyveegenskaber, der gør, at man også får en ordentlig oplevelse.

 

Hvis du har nogle spørgsmål omkring Hubsan droner, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@dromag.dk. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål, og selvfølgelig også når det handler om spørgsmål vedr. droner fra Hubsan.