DJI droner

Går du en lille smule op i droner, har du med garanti hørt om droneproducenten DJI. DJI droner er blandt de ypperste og mest innovative inden for feltet, hvilket kommer til udtryk i den teknologi, som eksempelvis Phantom 4 PRO og Inspire 2 besidder.

4
no
list,detail
1
Indtast navn ...
/droner/droneproducenter/dji/
Thumbnail

DJI – droner i særklasse

Droner fra DJI er noget helt særligt, hvorfor vi hos Dromag ønsker at fremhæve netop denne producent, som værende en af de bedste. Når du vælger en drone fra DJI, kan du være sikker på, at der ikke er gået på kompromis. Dronerne er nemlig spækket med den nyeste teknologi på markedet, samtidig med at de har et tidsløst design, som andre dronepiloter vil misunde. Hvorfor er det så helt præcist, at DJI er så gode til? Det kan du få svar på, her på siden.

Kort om DJI

DJI er en forkortelse for Dà-Jiāng Innovations. Et kinesisk teknologifirma, som har har specialiseret sig inden for produktion af droner som egner sig særdeles godt, til at fotografere og filme fra luftrummet, med en høj stabilitet.

Firmaet blev stiftet af Wāng Tāo også kendt som Frank Wang, tilbage i 2006. På trods af, at DJI langt fra er en af de første spillere på dronemarkedet, blev DJI i 2015 kåret til, at være den førende producent af droner til privatpersoner.

DJI produktlinjer

De seneste år har DJI haft kraftig vind i sejlene, hvilket har givet anledning til, at produktudvikle – det har ledt til de mange produktlinjer der er i dag. Herunder kan du få et overblik over, hvordan de mange produktlinjer skiller sig ud, og hvad de individuelle modeller egner sig bedst til.

DJI Phantom

Er uden tvivl DJI’s flagskib. Det kommer til udtryk i, at det er den bedst sælgende drone i DJI’s sortiment – og det kan vi hos Dromag godt forstå! Phantom modellerne er meget brugervenlige og egner yderst godt til, at tage smukke billeder og filme fra et fuglepespektiv. I marts 2016 blev den nyeste topmodel Phantom 4 PRO lanceret. Den kommer med 4K-kamera, styring via din smartphone, forbedret flyvetid og meget mere.

DJI Mavic

DJI Mavic er en meget handy drone, i og med at den foldes sammen, så den er betydeligt lettere at transportere. Mavic er udstyret med flere sensorer, som har til formål at sørge for, at Mavic ikke rammer ind i objekter. Mavic er en direkte konkurrent til GoPro’s svar på en drone – nemlig GoPro Karma.

DJI Inspire

DJI Inspire er for dig som ikke går på kompromis. Denne drone bliver primært brugt i professionelle øjemed. Efterfølgeren til Inspire – Inspire 2 blev præsenteret i 2017. Her er der tale om en drone, som egner sig perfekt til at filme med. DJI Inspire 2 er udstyret med et kamera, som er i stand til at filme i 5.2K, med 60 FPS! Denne billedkvalitet må siges at være revolutionerende inden for droneindustrien. Det er ikke kun kameraet der er prangende, de øvrige benyttede materialer er ligeledes i en klasse for sig, Dronens “arme” er produceret i kulfiber og propellerne er aftagelige i forbindelse med transport.

DJI Matrice

Her er der tale om en drone, som vi ofte ser bliver benyttet til produktion af billeder og videoer. Matrice udmærker sig ved, at du har mulighed for at montere et bredt udvalg af kameratyper på dronen. Når du har monteret det ønskede kamera, justerer Matrice automatisk sine parametre, efter den vægt der er på dronen, for maksimal stabilitet. Derudover har Matrice en betydeligt længere flyvetid på hele 40 minutter. Matrice er en drone for sig, den er dog heller ikke helt billig. Du skal regne med at bruge ca. 45.000 kr.

DJI Agras MG-1

DJI Agras er den ideelle drone for landmanden, her har vi nemlig at gøre med en landbrugsdrone. Denne drone benyttes til at sprøjte marker med, hvilket er yderst effektivt. Dronen har en kapacitet på 10 liter og er i stand til at dække et areal svarende til ca. 5.000 m² på 10 minutter. Ved at sprøjte dine marker med DJI Agras, er du garanteret et lige jævn lag af pesticider, hver gang.

DJI Spark

Spark blev introduceret som en lillebror til DJI Mavic, hvilket gav DJI-fans et væsentlig billigere bud på en drone, som indeholder en lang række lækre features. DJI Spark kan nemlig meget af det, som de større droner kan – selvfølgelig bare ikke helt så godt. DJI Spark er desuden en af DJI’s mindre droner, hvilket gør, at den uden problemer kan være i en ganske almindelig rygsæk.

Eksempel på videofilm med en DJI-drone

Herunder kan du se en filmning, vi foretog med DJI Spark. Her er tale om fuldstændigt ubehandlede videoklip, så du kan få en fornemmelse af, hvordan DJI Spark kan filme.

Priser på DJI droner

DJI emmer af kvalitet, derfor er der heller ikke tale om billige droner, når det så er sagt, er priserne faktisk rimelige. Du kan eksempelvis finde en ældre generation af Phantom, nemlig Phantom 2 til omkring 3.000 kr. Skal du derimod have en af de nyeste modeller, skal du regne med at slippe ca. 9.000 kr.

DJI Phantom er den typiske drone at vælge, for personer som flyver med droner på hobbyniveau. Skal du derimod bruge din drone i forbindelse med et erhverv, som f.eks. taginspektion, reklamefilm, facadefotografier eller lignede. Bør du overveje kigge hen mod Inspire 2 og Matrice. Disse droner er betydeligt dyrere, til gengæld kan det meget vil være investeringen værd. Inspire 2 starter fra 25.000 kr. mens Matrice starter fra 45.000 kr.

Hvad laver DJI udover droner?

DJI beskæftiger sig ikke udelukkende med droner, de producerer nemlig også kameraudstyr. Heriblandt Osmo Mobile og Ronin.

Osmo Mobile

Er en anordning som forvandler din smartphone til et “smart motion kamera”, hvilket gør at hver en bevægelse forekommer blød og naturlig, uden rystelser. Osmo Mobile giver dig mulighed for at skyde topklasse optagelser med din smartphone, som du ikke troede var muligt. Osmo Mobile er for dig, som elsker at optage videoer på farten.

Ronin

Ronin er et håndholdt kamera stativ, som gør det muligt for dig, at filme scener på nærmeste hold, uden at du behøver gå på kompromis med billedkvaliteten. Ronin bliver primært benyttet i forbindelse med filming at spillefilm, som hvis du ikke er helt derhenne endnu, er det formentlig ikke det næste produkt du går ud og investerer i.