De bedste droner i 2017

Opdateret d. 11/12/2017

Der bliver produceret avancerede droner i massevis, derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilken model man lige skal vælge. Derfor har vi samlet seks droner, som vi anser som værende de bedste inden for hver deres felt. Dermed kan du få et bedre overblik af udvalget.

3
no
list,detail
1
500
Indtast navn ...
/bedste-droner-2017/
Thumbnail

Dronen for de eventyrlystne: DJI Mavic Pro

Pris: Ca. 8.000 kr

Leder du efter en diskret, men kraftfuld, drone med kamera, som du kan have med på farten, så er er DJI Mavic Pro den rette!

Fordele

DJI Mavic Pro er særdeles kompakt, grundet dens foldbare design, som gør den til den mest rejsevenlige drone i sin klasse. Den tilhørende fjernbetjening er ligeledes meget rejsevenlig i sin størrelse, på trods af, at den besidder alle de funktioner, man skulle få brug for.

Ønsker du ikke at have fjernbetjeningen med på farten, så har du mulighed for at fjernstyre dronen vha. din iPhone- eller Android-enhed. Derudover er batterilevetiden god – dronens størrelse tage i betragtning.

Ulemper

Med fordele kommer der også ulemper, hvilke der er et par stykker af.

DJI Mavic Pro er svær selv at reparere – det betyder at du skal have den på et professionelt “droneværksted”, ved skader. Derudover er kameralinsen en smule smal, når man ønsker at filme landskaber.

Kort sagt

Leder du efter en rejsevenlig drone, som er diskret, men samtidig gemmer på en masse kræfter – så er det en DJI Mavic Pro du skal have!

God all-around drone: DJI Phantom 4 Advanced

Pris: Ca. 9.500 kr.

Det er ikke den billigste drone på markedet – til gengæld får du en drone, som har hele pakken!

Fordele

DJI Phantom er fintunet lige fra samlebåndet af. Har du tidligere fløjet med en quadcopter, vil du ikke opleve nogen problemer med at flyve DJI Phantom 4. Den nyeste Phantom 4 kommer med en “sportsfunktion”, som gør du at du kan nå hurtigere frem til dit mål, eller bare race rundt på himlen for fornøjelsens skyld.
Derudover har dronen indbygget “Obstacle Sensing System” – hvilket betyder at Phantom 4 ikke kolliderer med andre objekter og tilmed, at dronen kan følge udvalgte objekter; såsom en person.

Med din DJI Phamtom 4 kan du filme i slow-motion, hvilket er en fed feature, til en allerede god kamera-drone.

Ulemper

Obstacle Sensing systemet registrerer kun objekter som er foran dronen. Du er nødsaget til at have en smartphone eller tablet med, som du kan koble til fjernbetjeningen (medmindre du vælger den dyreste udgave – Phantom 4 Pro+, hvor en fjernbetjening med skærm medfølger).

Ønsker du at opgradere kameraet, er dette ikke en mulighed. Ekstra batterier er dyre og du kan ikke skille dronen ad (hvis du eksempelvis skal have den med på ferie).

Kort sagt

Nej, den er ikke billig. Når det så er sagt, er DJI Phantom 4 en af de mest intelligente droner på markedet.

Bedste drone til prisen: DJI Phantom 3 Standard

Pris: Ca. 4.200 kr.

Efter DJI Phantom 4 ramte markedet, faldt forgængeren i pris. det ændrer dog ikke på, at DJI Phantom 3 Standard stadig er en rigtig god drone til pengene!

Fordele

DJI Phantom 3 Standard er en ready-to-fly drone, med et indbygget kamera der skyder video i opløsningen 2.7K. Dronen er yderst stabil i sin flyvning, hvilket gør den oplagt at filme med. Som om det ikke var nok, besidder Phantom 3 Standard DJI’s “Intelligent Flight Modes”, som ellers primært er at finde på DJI’s absolutte high-end-modeller.

Ulemper

Ulemperne kan sammenlignes meget med dem, som blev nævnt ved DJI Phantom 4. Først og fremmest har du ikke mulighed for at opgradere kameraet. Ligeledes er landingsstellet ikke rejsevenligt, da det ikke kan kobles fra selve dronen.

Kort sagt

Hvis dit budget ligger på omkring 4.000 kr. finder du ikke en bedre drone til prisen.

Dronen for hele familien: Parrot Bebop Drone 2

Pris: Ca. 4.700 kr.

Denne drone er yderst robust, på trods af at dens letvægtige materialer. Parrot Bebop Drone 2 er utrolig nem at navigere – hvilket du kan gøre vha. din smartphone!

Fordele

Parrot Bebop Drone 2 har en størrelse, så den passer perfekt i en normal rygsæk, samtidig med at den er mere robust end dens forgænger og har bedre batterilevetid. Bliver propellerne blokeret, stopper de øjeblikkeligt, for at undgå skader.

Dronens design gør den utrolig sjov at udøve luftakrobatik med – både udendørs og indendørs. Du kan styre den med enhver fjernbetjening, som kan tilkobles via bluetooth.

Ulemper

Parrot Bebop Drone 2 er forholdsvis dyr, primært grundet den tilhørende fjernbetjening – kaldet Skycontroller. Videokvaliteten er heller ikke noget at råbe hurra for, da den ikke er nævneværdigt forbedret sammenholdt med forgængeren. Der er heller ikke meget plads til videooptagelser, da den interne hukommelse kun rummer 8 GB.

Kort sagt

Parrot Bebop Drone 2 er en fin hobbydrone. Vil man gerne mere med sin droneflyvning, gør konkurrenterne det bedre.

Bedst til selfies: Yuneec Breeze 4K

Pris: Ca. 2.100 kr.

Med Yuneec Breeze 4K er det blevet utrolig nemt, at tage selfies og dele med dine venner og på de sociale medier!

Fordele

Yuneec Breeze 4K er nem at have med på farten. Dronen vejer ikke meget og du kan snildt have den med i din rygsæk. Du styrer dronen vha. en app, som både er tilgængelig til iOS- og Android-smartphones. I appen kan du instruere Yuneec Breeze 4K til at flyve i bestemte mønstre, så du kan tage de bedste billeder. Skulle du få brug for reservedele til din Yuneec, er det ikke noget problem.

Ulemper

Dronens billedstabilisator fungerer kun, når du filmer i opløsningen 1080 x 720 – hvilket er ærgerligt, eftersom at dronen kan filme i 4K. Billedekvaliteten er middelmådig og egner sig bedst til delinger på sociale medier. Batterilevetiden er på 12 minutter, hvilket ikke er prangende.

Kort sagt

Yuunec Breeze er oplagt hvis du ønsker en drone, som kan tage selfies, der kan ryge direkte på Instagram, dens flyveegenskaber er til gengæld ikke noget at råber hurra for.

Bedste legetøjsdrone med kamera: Syma X5C Explorers

Pris: Ca. 400 kr.

Syma X5C Explorers er en af de billigste droner med et 720p kamera – en rigtig fin drone for nybegyndere!

Fordele

Med en Syma X5C Explorers får du rigtig meget valuta for pengene – heriblandt et 720p HD-kamera. Dronen er robust, skulle dronen dog alligevel få brug for reservedele, kan du skifte stort set hver en del på dronen.

Selvom Syma X5C Explorers er billig og ikke specielt stor, er den stabil nok til både at kunne flyve inden- og udendørs uden problemer.

Ulemper

Når det kommer til batterilevetid, skal du nyde minutterne – Syma X5C Explorers har nemlig en flyvetid på blot 7 til 10 minutter. Derefter tager det 1,5 time at oplade den.

Kort sagt

Her får du en drone, som rent faktisk er bedre end hvad prisen antyder.

 

Opdateret d. 11/12/2017

Jeg har gennem de seneste år fulgt tæt med i droneindustrien og dens udvikling. Jeg synes at det er super spændende at se, hvordan dronerne i et bredere og bredere omfang, kan være med til at effektivisere vores hverdag.